0

Резултати за Superiore

Спореди

Димензии

72 x 42 x 15cmЦени од 8.990 мкд
Спореди

Outlast Wave

Superiore


Димензии

60 x 43 x 10/11cmЦени од 6.300 мкд
Спореди

Outlast Maxi

Superiore


Димензии

72 x 42 x 15cmЦени од 6.900 мкд
Спореди

Димензии

72 x 42 x 12cmЦени од 6.500 мкд

Superiore Double - 72 x 42 x 15cm

8990.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Outlast Wave - 60 x 43 x 11/10cm

6300.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Outlast Maxi - 72 x 42 x 15cm

6900.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Outlast Standard - 72 x 42 x 12cm

6500.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >