0

Како да го добиете вашиот производ Magniflex?


Испораките на производите Magniflex се бесплатни. Вршиме достава во претходно закажан термин и со телефонска најава. Денот и времето на испорака ќе го договорите со официјално лице од тимот на Magniflex. Во Скопје, душеците ви ги носиме до дома, и по ваше барање може да ви го наместиме на вашиот кревет.

Надвор од Скопје, душеците се испорачуваат со курирска служба, курирот ќе го донесе душекот до вашиот дом, а за отварање и местење на самиот производ може да не контактирате на 078/700-222 тимот на Magniflex ќе ви објасни детално како да го отворите и како да го користите вашиот душек.

Колку време е потребно за да ја примите вашата нарачка?

Времето на испорака на нарачката се разликува во зависност од производот што сте го купиле, како и од неговата достапност на лагер и може да варира од 1 до 60 дена. Пред да купите производ или одкако ќе го купите вашиот производ, ние ќе ве контактираме и ќе се договориме за термин за испорака. Можете да не контактирате и пред да го купите производот, за да ве известиме за времето за испорака.