0

Резултати за Промо

-15%
Спореди

Magni Light

Classico


Димензии

72 x 42 x 12cm3740 мкд 4.400 мкд
-30%
Спореди

MagniStretch

Промо


Magni основи


120400 мкд 172.000 мкд
-20%
Спореди

Димензии

72 x 42 x 12cm5600 мкд 7.000 мкд

Magni Light - 72 x 42 x 12cm

4400.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

MagniStretch- 195x205

172000.00

совршен модел на душек дизајниран да го истегне вашиот грб, да ги релаксира вашите мускули и да го намали притисокот врз крвните садови.

Magnigel Standard - 72 x 42 x 12cm

7000.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >