0

Резултати за Virtuoso

Спореди

Virtuoso Soft

Virtuoso


Димензии

50x80Цени од 8.500 мкд
Спореди

Димензии

72 x 42 x 15cmЦени од 7.500 мкд
Спореди

Димензии

72 x 42 x 12cmЦени од 7.000 мкд

Virtuoso Soft - 50 x 80cm

8500.00

Исполнета со комбинација на крупен и ситен пердув кој ја прават исклучително мека и нежна. Пердувите имат термо - регулаторни својства и обезбедуваат оптимална клима меѓу лицето, вратот и перницатa

Virtuoso Mallow Maxi - 42 x 72 x 15 cm

7500.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Virtuoso Mallow - 42 x 72 x 12 cm

7000.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >