0

Резултати за Geogreen

Спореди

Cotton Wave

Geogreen


Димензии

60 x 43 x 10/11cmЦени од 6.500 мкд
Спореди

Cotton Maxi

Geogreen


Димензии

72 x 42 x 15cmЦени од 7.500 мкд
Спореди

Димензии

72 x 42 x 12cmЦени од 7.000 мкд

Cotton Wave - 60 x 43 x 11/10cm

6500.00

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност

Cotton Maxi - 72 x 42 x 15cm

7500.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Cotton Standard - 72 x 42 x 12cm

7000.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >