0

Резултати за Анатомски додатоци

Спореди

Travel Pillow

Анатомски додатоци


Magni основи


Цени од 3.100 мкд
Спореди

Bed rest

Анатомски додатоци


Magni основи


Цени од 7.000 мкд
Спореди

Lumbar

Анатомски додатоци


Magni основи


Цени од 3.600 мкд
Спореди

Ergo Seat

Анатомски додатоци


Magni основи


Цени од 5.000 мкд

Travel Pillow

3100.00

Додаток за спиење изработен од чиста Magnifoam мемори пена, создаден да понуди совршена поддршка за вратот и главата на сите авантуристи навлечени на патувања.

Bed rest

7000.00

Ергономско перниче за грбот кое може да се користи додека читате книга или работите во вашиот кревет и ја стимулира циркулацијата

Lumbar

3600.00

Перниче кое ја следи формата на спортско седиште и ги држи ‘рбетот и половината во исправена позиција.

Ergo Seat

5000.00

Анатомски калап за седење изработен од Magnifoam мемори пена кој овозожува седење во правилна позиција, без разлика дали го користите на работа, дома или во автомобил

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >