0

Бесплатна достава низ Македонија

  • (+389) 78-700-222
  • info@magniflex.com.mk
  • ул.Наум Наумовски Борче 87

Резултати за Piuma


Magni основи


Цени од 2.600 мкд

Magni основи


Цени од 5.990 мкд

Magni основи


Цени од 2.990 мкд

Piuma Rolloboules

2600.00

Исполнета со ситни силиконски топчиња кои ја прават неверојатно лесна

Piuma Duvet Doca 50 x 80

5990.00

Исполнета со комбинација на крупен и ситен пердув кој ја прават исклучително мека и нежна.

Piuma 100% Piuma

2990.00

Исполнета со 100% гускини перја кои даваат цврстина и нежност во исто време

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >