0

Резултати за Classico

-15%

Magni Light

Classico


Magni основи


3740 мкд 4.400 мкд

Magni основи


Цени од 4.990 мкд

Magni основи


Цени од 4.590 мкд

Magni основи


Цени од 3.990 мкд

Magni Light

4400.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Classico Maxi 72 x 42 x 15cm

4990.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Classico Standard 72 x 42 x 12cm

4590.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Classico Wave 60 x 43 x 11/10cm

3990.00

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >