0

Душеците во колекцијата Classico имаат уникатни карактеристики, кои ги разликуваат различните достапни модели еден од друг, фаворизирајќи специфични перформанси. Технолошките и иновативните материјали имаат способност да ја отстранат влажноста и да обезбедат максимална хигиена, природните влакна и ткаенините овозможуваат максимална дишливост.

Резултати за Classic Line

Riposo

Classic Line


Magni основи

Тврд

Висина 18 см


Цени од 23.500 мкд

Massaggio Deluxe

Classic Line


Magni основи

Средно тврд

Висина 25 см


Цени од 43.900 мкд

Massaggio Light

Classic Line


Magni основи

Средно мек

Висина 22 см


Цени од 37.000 мкд

Memorabile

Classic Line


Magni основи

Висина 25 см

Средно тврд


Цени од 43.000 мкд

Comfort Plus

Classic Line


Magni основи

Средно мек

Висина 21 см


Цени од 42.000 мкд

Riposo

23500.00

Медицинска и ортопедска поддршка за совршена потпора на грбот

Massaggio Deluxe

43900.00

Релаксирачко чувство на масажа во текот на целата ноќ

Massaggio Light

37000.00

Регенеративна масажа и зголемена циркулација во текот на целата ноќ

Memorabile

43000.00

Чувство на вистинска масажа која релаксира

Comfort Plus

42000.00

Нежна ортопедска поддршка за совршена потпора на `рбeтот

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >