0
01 / 08

Единечен или Двоен?

Изберете на каков кревет ќе спиете..

02 / 08

Вашите карактеристики?

За да Ви ја предложиме најдобрата поддршка, важно е да ги наведете параметрите на вашето тело.

пол
03 / 08

Во која позиција спиете?

На страна, со стомак нагоре или стомак надолу: положбата во која одмарате е важна. Изберете ја вашата позиција!

04 / 08

Ладно или топло?

За време на спиењето, перцепцијата на температурата на душекот варира од личност до личност.

Многу ладно Пригодно ладно Нормално Пригодно топло Многу топло

05 / 08

Каква удобност преферирате?

Максималното опуштање не е исто за секого, секој има омилен комфор. Изберете го вашиот.

soft
soft
soft
06 / 08

Како се будите наутро?

Изберете го одговорот во кој најмногу се препознавате кога ќе станете од кревет.

07 / 08

Колку би сакале да потрошите за новиот душек?

Сметајте дека една третина од животот поминуваме во спиење и одморот влијае на неговиот квалитет, така што вашиот душек е важна инвестиција.

Буџет

08 / 08

Каков душек имате моментално?

За да ве советуваме за најсоодветен избор за одмор, важно е да ја знаете вашата моментална поддршка.

ТЕКОВНА ПОДДРШКА

soft
soft
soft
soft
soft

ЗОШТО САКАТЕ Промена??