0

Резултати за Magnigel


Magni основи


Цени од 6.500 мкд

Magni основи


Цени од 6.900 мкд
-20%

Magni основи


5600 мкд 7.000 мкд

Magni основи


Цени од 6.900 мкд

Magnicool 3D 72x42x12

6500.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Magnigel Wave 60 x 43 x 11/10

6900.00

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност

Magnigel Standard 72 x 42 x 12cm

7000.00

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе

Magnigel Double Support 72 x 42 x 15

6900.00

Перница со две различни страни во комбинација од патентираната Memoform Magnifoam пена од едната и Magnigel пена од другата страна

Закажете бесплатен
тест период

Дознај повеќе       >

Бесплатна достава*
низ цела Македонија

Дознај повеќе       >

Гаранција и до
25 години

Дознај повеќе       >

Купете на 35 рати
без камата

Дознај повеќе       >