Virtuoso
20
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Последниот крик на технологијата во корист на вашето здравје


Што го прави Virtuoso најлуксузниот душек во Македонија?

 • Единствен душек кој е рачно доработуван, совршено до детаљ
 • Затоа што ја содржи уникатната HD Memory пена со најголема издржливост
 • Погоден за сите четири годишни времиња, со летна и зимска страна
 • Затоа што ги предизвикува и најголемите хедонисти со материјалите од:
  - ексклузивен кашмир
  - чиста природна свила
  - органски памук
  - 100% лен
 • А за перфекционистите и оние кои се покоруваат на своите желби и потреби, додадени се:
  - коњски влакна за нежен финиш
  - волна изработена од камилаза неповторлива мекост
  - најквалитетна мерино волна за совршена термо регулација
  - слезова пена со ефект на арома терапија
 • И се тоа околу ортопедската заштитна основа на Eliosoft Breeze

Како е направен?
Висина: 40cm
 1. Навлака направена од сатен и вискоза
 2. Зимска страна:
  *полнење од кашмир, мерино волна, волна од влакна од камила, коњски влакна
 3. Слој од слезова пена од 3см
 4. Слој од HD мемори пена кој овозможува проток на воздух од 6 см
 5. Eliosoft Breeze јадро од 14см
 6. Слој од HD мемори пена кој овозможува проток на воздух од 6 см
 7. Слој од слезова пена од 3см
 8. Летна страна:
  *полнење од свила, лен, коњски влакна и памук

Препорачан за оние кои не се задоволуваат со ништо помалку од најмодерното, најлуксузното и најдоброто, а воедно се верни на традицијата

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК