0

Riposo

Classic Line


Големина:

Количина:

23.500 мкд
Медицинска и ортопедска поддршка за совршена потпора на грбот
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Riposo

Медицинска и ортопедска поддршка за совршена потпора на грбот

Зошто да го изберете?

  1. Навлака исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  2. Elioform јадрото дава цврста поддршка на целото тело, но не генерира компресија
  3. Зголемен проток на воздухот заради неговата навлака изработена од ткаенината Magniflex Style

Колекција

Classic Line
Characteristics

Ниво на комфорт

Тврд
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Висина на душек

18 см
Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE
Characteristics

Навлака

Magniflex Style
Characteristics

Дополнително

Медицински душек

Гаранција

10 години

Ергономска основа

Materials 5. Магнифоам Мемоформ

Ортопедска основа

Materials 1. Елиоформ

Комфорт основа

Materials 14. Хипоалергени влакна

Ергономска основа

5

Ортопедска основа

1

Комфорт основа

14

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат