0

Magnicool Cloud

Pleasure Line


Големина:

Количина:

51.000 мкд
Ледено доживување и во најтоплите денови
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Magnicool Cloud

Ледено доживување и во најтоплите денови

Зошто да го изберете?

  1. Навлаката е исполнета со патентирана Memosoft пена и супер меки влакна која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  2. Aquabreeze слојот го подобрува протокот на воздух низ душекот и дава чувство на свежина
  3. Eliosoft јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  4. Навлака изработена од MagniCool ткаенина која делува како терморегулатор и Ви дава чувство на свежина во текот на целата ноќ

Колекција

Pleasure Line
Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE
Characteristics

Бенефити

Терморегулација
Characteristics

Навлака

Outlast
Characteristics

Ниво на комфорт

Мек
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Висина на душек

25 см

Гаранција

12 години

Ергономска основа

Materials 7. Мемософт

Техничка основа

Materials 26. Турнлес

Термо основа

Materials 16. Магникул

Ортопедска основа

Materials 2. Елиософт

Комфорт основа

Materials 10. Супер софт фибер
Materials 11. Аквабриз

Ергономска основа

7

Техничка основа

26

Термо основа

16

Ортопедска основа

2

Комфорт основа

10 11

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат