0

Virtuoso Mallow 42 x 72 x 12 cm

Virtuoso


Големина:

Количина:

7.000 мкд
Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Virtuoso Mallow 42 x 72 x 12 cm

Колекција

Virtuoso
Characteristics

Димензии на перница

72 x 42 x 12cm

Гаранција

Нема гаранција

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат