0

Classico Wave

Classico


Големина:

60 x 43 x 11/10cm


Количина:

3.990 мкд
Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Classico Wave - 60 x 43 x 11/10cm


Колекција

Classico
Characteristics

Димензии на перница

60 x 43 x 10/11cm

Гаранција

Нема гаранција

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат