0

Audace Armonia

Luxury Line


Големина:

Количина:

120.500 мкд
Armonia Dual 12 offers countless options for you to customize the comfort level to suit your individual needs. Simply replace the inner topper and you'll instantly have a different comfort level. The toppers are available in the following materials: Magni
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Audace Armonia

Чувство на вистинска масажа која релаксира

Зошто да го изберете?

  • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Eliosoft јадрото дава правилна, зонска поддршка на скелетот и делува како масажер заради испакнатите пирамидални форми на пената
  • Elioform јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере

Колекција

Luxury Line
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Висина на душек

30 см
Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE
Characteristics

Навлака

Outlast , Вискоза
Characteristics

Дополнително

Поддршка во 5 зони
Characteristics

Ниво на комфорт

Тврд , Средно тврд

Гаранција

25 години

Ергономска основа

Materials 5. Магнифоам Мемоформ

Техничка основа

Materials 23. Дуалкор
Materials 24. 5 зонско јадро
Materials 26. Турнлес

Термо основа

Materials 15. Оутласт

Ортопедска основа

Materials 1. Елиоформ
Materials 2. Елиософт

Комфорт основа

Materials 9. Магнифоам Мемоформ
Materials 10. Супер софт фибер

Луксузна основа

Materials 27. Дуалкор 32Х

Ергономска основа

5

Техничка основа

23 24 26

Термо основа

15

Ортопедска основа

1 2

Комфорт основа

9 10

Луксузна основа

27

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат