0

Magnicool Gel

Pleasure Line


Големина:

Количина:

69.000 мкд

*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Magnicool Gel

Чувство на вистинска масажа која релаксира

Зошто да го изберете?

  • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Eliosoft јадрото дава правилна, зонска поддршка на скелетот и делува како масажер заради испакнатите пирамидални форми на пената
  • Elioform јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере

Колекција

Pleasure Line
Characteristics

Сертификати

Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE , ACA
Characteristics

Бенефити

Терморегулација
Characteristics

Навлака

Outlast
Characteristics

Ниво на комфорт

Мек
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Висина на душек

30 см

Гаранција

12 години

Ергономска основа

Materials 7. Мемософт

Техничка основа

Materials 26. Турнлес

Термо основа

Materials 16. Магникул
Materials 20. Магнигел

Ортопедска основа

Materials 2. Елиософт

Комфорт основа

Materials 9. Магнифоам Мемоформ
Materials 10. Супер софт фибер

Ергономска основа

7

Техничка основа

26

Термо основа

16 20

Ортопедска основа

2

Комфорт основа

9 10

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат