0

Magni Light

Classico


Големина:

72 x 42 x 12cm


Количина:

3740мкд 4.400 мкд
Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Magni Light - 72 x 42 x 12cm

Magni Light е една од основните перници на Magniflex. Внатрешноста е изработена од специјалната мемори пена Memoform со голема пропустливост на воздухот која ги поддржува вратот и рамената за идеален одмор и релаксација.

Колекција

Classico
Characteristics

Димензии на перница

72 x 42 x 12cm

Гаранција

Нема гаранција

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат