0

Dolce Vita HD Ultra

Pleasure Line


Големина:

Количина:

77.500 мкд
Dolce Vita Dual 12 of the Dolce Vita line is inspired by the excellence of Made in Italy and the Italian lifestyle. The combination of materials like Memoform, Elioform, and Eliosoft, along with the refined cover in Viscose and the innovative Outlast® fab
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Dolce Vita HD Ultra

Чувство на вистинска масажа која релаксира

Зошто да го изберете?

  • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Eliosoft јадрото дава правилна, зонска поддршка на скелетот и делува како масажер заради испакнатите пирамидални форми на пената
  • Elioform јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере

Колекција

Pleasure Line
Characteristics

Ниво на комфорт

Средно мек , Мек
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Висина на душек

30 см
Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE
Characteristics

Бенефити

Терморегулација
Characteristics

Навлака

Outlast

Гаранција

12 години

Ергономска основа

Materials 5. Магнифоам Мемоформ

Техничка основа

Materials 23. Дуалкор
Materials 26. Турнлес

Термо основа

Materials 15. Оутласт

Ортопедска основа

Materials 1. Елиоформ
Materials 2. Елиософт

Комфорт основа

Materials 9. Магнифоам Мемоформ
Materials 10. Супер софт фибер

Ергономска основа

5

Техничка основа

23 26

Термо основа

15

Ортопедска основа

1 2

Комфорт основа

9 10

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат