0

Dolce Vita

Pleasure Line


Големина:

Количина:

65.000 мкд
Патентот на NASA за термо регулација во Вашиот дом
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Dolce Vita

Патентот на NASA за термо регулација, во Вашиот дом

Зошто да го изберете?

  1. Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за три различни нивоа на поддршка
  2. Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  3. Дополнителен слој од 5см од патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
  4. Eliosoft јадрото дава мека поддршка на целото тело и не генерира компресија
  5. Навлака изработена од Outlast вискозна ткаенина, која делува како совршен термо регулатор и лесно се вади и пере

Колекција

Pleasure Line
Characteristics

Ниво на комфорт

Средно тврд , Средно мек
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Висина на душек

25 см
Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE
Characteristics

Бенефити

Терморегулација
Characteristics

Навлака

Outlast , Вискоза

Гаранција

12 години

Ергономска основа

Materials 5. Магнифоам Мемоформ

Техничка основа

Materials 23. Дуалкор
Materials 26. Турнлес

Термо основа

Materials 15. Оутласт

Ортопедска основа

Materials 2. Елиософт

Комфорт основа

Materials 9. Магнифоам Мемоформ
Materials 14. Хипоалергени влакна

Луксузна основа

Materials 27. Дуалкор 32Х

Ергономска основа

5

Техничка основа

23 26

Термо основа

15

Ортопедска основа

2

Комфорт основа

9 14

Луксузна основа

27

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат