0

Travel Pillow

Анатомски додатоци


Големина:

Количина:

3.100 мкд
Додаток за спиење изработен од чиста Magnifoam мемори пена, создаден да понуди совршена поддршка за вратот и главата на сите авантуристи навлечени на патувања.
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Travel Pillow

Уживајте во вашите патувања со Magniflex. Додаток за спиење изработен од чиста Magnifoam мемори пена, создаден да понуди совршена поддршка за вратот и главата на сите авантуристи навлечени на патувања.

Колекција

Анатомски додатоци
Characteristics

Димензија

23x27
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE

Гаранција

Нема гаранција

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат