0

Bed rest

Анатомски додатоци


Големина:

Количина:

7.000 мкд
Ергономско перниче за грбот кое може да се користи додека читате книга или работите во вашиот кревет и ја стимулира циркулацијата
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Bed rest

Ергономско перниче за грбот кое може да се користи додека читате книга или работите во вашиот кревет и ја стимулира циркулацијата.

Колекција

Анатомски додатоци
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE

Гаранција

Нема гаранција

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат