0

Ergo Seat

Анатомски додатоци


Големина:

Количина:

5.000 мкд
Анатомски калап за седење изработен од Magnifoam мемори пена кој овозожува седење во правилна позиција, без разлика дали го користите на работа, дома или во автомобил
*за плаќање на рати контактирајте не за условите
Ergo Seat

Анатомски калап за седење изработен од Magnifoam мемори пена кој овозожува седење во правилна позиција, без разлика дали го користите на работа, дома или во автомобил.

Колекција

Анатомски додатоци
Characteristics

Магни основи

Characteristics

Сертификати

ACA , Made in Italy , OEKO TEX CLASS I , CE
Characteristics

Димензија

42x42 cm
Characteristics

Димензии на перница

42x42 cm

Гаранција

Нема гаранција

Потребна ви е помош да се одлучите?

Need help?

Пишете ни

Нашиот тим е подготвен да ви одоговори на секое прашање
Need help?

Закажете тестирање

Тестирајте ги сите наши производи и довијте професионална презентација
Need help?

Јавете ни се

Нашите експерти за спиење се секогаш тука да ви помогнат