Zafu

Меко, ергономско перниче за седење на под, изработено од 17 см Elioform пена и 3 см патентирана Magnifoam мемори пена. Навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард, која ја одржува површината сува и хигиенска.


Цена:

29 x 29 x 20cm - 3.750

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.