XS
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Нежна ортопедска подршка за совршена потпора на `рбeтот


Зошто да го изберете?

  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере
  • Дополнителен слој од патентираната Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
  • Eliоsoft јадрото дава цврста поддршка на целото тело, но не генерира компресија

Како е направен?


Висина: 18cm
  1. Навлака изработена од вискозна ткаенина, која лесно се вади и пере
  2. Хипоалгени влакна за дополнителна удобност
  3. Memoform Magnifoam слој со патентирана мемори пена 4см
  4. Eliosoft меко ортопедско јадро од 14см

Препорачан за они кои претпочитаат мека поддршка, но не се откажуваат од придобивките на мемори пената

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 42.000 56.200 62.500 70.500 79.000 87.000 91.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


XS - е модел на душек за оние кои претпочитаат мека поддршка, но сепак не се откажуваат од придобивките на Magnifoam мемори пената.

Неговата внатрешност е изработена од Eliosoft пена има одлични ортопедски карактеристики и дава правилна, природна поддршка за вашиот ‘рбет. Додека Eliosoft слојот се грижи за правилната позиција на вашиот грб, Magnifoam мемори пената која ја има и во самата прекривка, како и во уште еден дополнителен слој, дава уникатно чувство на мекост и удобност.

Навлаката на овој душек е изработена од вискозна ткаенина кој е прекрасна на допир, која се вади и пере, што Ви овозможува високо ниво на хигиена.