Vivo
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Цврста, но нежна потпора за здрав сон


Зошто да го изберете?

  • Двостран душек: мека и тврда страна - анатомска и ортопедска поддршка
  • Меката страна е изработена од патентирана мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
  • Навлака изработена од антибактериска и антиалергиска ткаенина

Како е направен?


Висина: 20cm
  1. Навлака изработена од антибактериска и антиалергиска ткаенина
  2. Полнење со патентирана мемори пена
  3. Elioform јадро 17см
  4. Супер меко полнење за дополнителен комфор

Препорачан за оние кои претпочитаат цврста поддршка, но сепак не се откажуваат од придобивките на мемори пената

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 23.500 31.500 35.000 39.500 44.500 48.000 51.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Vivo - е модел на душек за оние кои претпочитаат цврста поддршка, но сепак не се откажуваат од придобивките на Magnifoam мемори пената.

Неговата срцевина, изработена од Elioform пена има одлични ортопедски карактеристики и дава правилна, природна поддршка за вашиот ‘рбет, а патентираната Magnifoam мемориска пена дава анатомска потпора на мускулната маса .

Супер мекото полнење пак, е тука да го надополни комфорот и уживањето.

Површина на овој душек е обложена со вискозна ткаенина која е изработена во комбинација со дрвни влакна, прекрасна е на допир и има способност да ја апсорбира влагата од површината на душекот, создавајќи прекрасна клима за спиење.