Virtuoso Soft Standard

Исполнета со комбинација на крупен и ситен пердув кој ја прават исклучително мека и нежна. Пердувите имат термо - регулаторни својства и обезбедуваат оптимална клима меѓу лицето, вратот и перницата


Зошто да ја изберете?

  • Исполнета со комбинација на крупен и ситен пердув кој ја прават исклучително мека и нежна.
  • Навлака направена од сатен и вискоза. Прекрасна на допир, со страничен патент за лесно отстранување и перење.
  • Составот на полнењето овозможува лесно да и го менувате обликот и да ја моделирате по желба.
  • Пердувите имат термо – регулаторни својства и обезбедуваат оптимална клима меѓу лицето, вратот и перницата.

Цена:

50 x 80cm - 8.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Virtuoso Soft Standard – Елегантна, мека со традиционален облик. Исполнета со 100% природни пердуви од гуска од кои 80% ситни перја кои ја прават мека и нежна и 20% крупни перја кои даваат цврстина и поддршка за вратот и главата.

Одлична за оние кои претпочитаат да спијат на ниска перница.

Погодна за сите положби на спиење и одличен моден детаљ во вашата спална соба.