Virtuoso Mallow

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе.


Зошто да ја изберете?

  • Направена од слезова пена која има смирувачко и релаксирачко дејство врз сетилата.
  • Навлака направена од сатен и вискоза. Прекрасна на допир, со страничен патент за лесно отстранување и перење.
  • Исклучително мека и ергономска поддршка за вратот и главата.
  • Обложена со две навлаки, декорирани со вез од кралскиот крин на Фиренца.

Цена:

52 x 32 x 5 cm - 7.000
52 x 32 x 10 cm - 7.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Virtuoso Mallow– Слезовата пена обезбедува исклучително мека и удобна поддршка на рамењата, вратот и главата. Слезовата пена има анти – воспалително дејство врз кожата и смирувачко и релаксирачко дејство врз сетилата. Овој материјал е вистински извор на благосостојба за целиот нервен систем.

Елегантна и софистицирана декорација во спалната соба