Uno Deluxe

10 години гаранција


Спецификации

 • Wireless/Bluetooth
 • Специјален механизам кој го доближува делот кај главата до рамката на основата, како не би го изгубиле вообичаеното растојание од вашата ноќна масичка
 • Двоен приклучок за полнење
 • Мотор кој може да подигне и до 598 кг тежина
 • Тубуларна челична конструкција
 • Враќање во рамна позиција при пад на струен напон
 • Заштита од висока напонска моќ
 • Висина на основата 16,5 см

Предности и придобивки

 • Дискретно лед осветлување вградено под самата основа за вечерно станување
 • Претходно програмиран
 • Позиција која помага при намалување на ‘рчењето
 • Програма за масажа на главата
 • Програма за масажа на нозе
 • Траење на масажата во рок од 10/20/30 мин
Димензија 80 x 200 90 x 200 100 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200
Цена 166.000 169.000 175.000 190.900 240.900 242.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.