Travel Pillow

Додаток за спиење изработен од чиста Magnifoam мемори пена, создаден да понуди совршена поддршка за вратот и главата на сите авантуристи навлечени на патувања.


Цена:

10 x 28 x 24cm - 3.100

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.