Toper

Додаток наменет за сите оние кои преферираат поцврст душек, но сепак не сакаат да се откажат од придобивките и карактеристиките на патентираната Magnifoam мемори пена.


Цени:

Димензија 90 x 200 160 x 200 180 x 200
3 cm 10.700 18.900 20.750
5 cm 21.900 38.300 42.800

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.