Stiloso
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Медицинска и ортопедска основа за сон без болки во грбот


Зошто да го изберете?

  • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
  • Страничен појас кој пропушта воздух

Како е направен?


Висина: 17cm
  1. Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир
  2. Анти-алерген слој кој овозможува проток на воздух
  3. Elioform влошка
  4. Изолациска влошка
  5. Elioform јадро 16см

Препорачан од ортопеди за деца во раст и развој и стари лица

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 20.000 27.200 30.300 34.000 38.200 42.200 45.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Stiloso – Ова е душек кој со сигурност ќе ви овозможи здрав сон и одмор. Неговата срцевина, изработена од Elioform слој има одлични ортопедски карактеристики и е најдобар избор за оние кои претпочитаат поцврст душек.

Неговата површина е обложена со ткаенина која има способност да дише и дозволува воздухот да циркулира, што го прави овој душек еден од најсвежите и најхигиенски душеци.

Stiloso ви гарантира здрава микро – клима и мирен сон.