Sonno Spring Excellence
12
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Нежна поддршка и освежувачи сон во текот на целата ноќ


Зошто да го изберете?

  • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Дополнителен слој од 2см од патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
  • Џебно жичено јадро со 430 пружини на m2 кои се дизајнирани да реагираат на тежината на телото, гарантирајќи флексибилност и отпорност на деформации
  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 25cm
  1. Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир
  2. Memoform Magnifoam полнење со патентирана мемори пена
  3. Хипоалгени влакна за дополнителна удобност
  4. Дополнителен слој од Memoform Magnifoam патентирана мемори пена од 2см
  5. Џебно жичено јадро (430м2) сместено во ќелија од микроклеточна пена со висока густина 22см

Препорачан за луѓе не се откажуваат од придобивките на жиченото јадро кај душеците

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 66.900 89.000 99.200 111.500 125.100 138.000 144.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Sonnо Spring Excellance – Овој душек спаѓа во категоријата на средно цврсти душеци кој во себе има џебно жичено јадро со голема флексибилност и отпорност на деформации.

Дополнителниот слој од Magnifoam Memofoam патентираната мемори пена во комбинација со хипоалергените влакна Ви овозмоќуваат дополнителна удобност во текот на целата ноќ.

Неговата навлака е изработена од вискозна ткаенина која има голема пропусливост на воздухот и ви овозможува свежина во текот на спиењето преку целата ноќ. Истата е исполнета со Magnifoam Memofoam патентираната мемори пена која Ви дава нежна поддршка.