Piuma Rolloboules

Исполнета со ситни силиконски топчиња кои ја прават неверојатно лесна.


Зошто да ја изберете?

  • Исполнета со ситни памучни топчиња кои ја прават неверојатно лесна.
  • Навлака направена од 100% бел памук. Прекрасна на допир, со моќ да апсорбира влага при потење.
  • Составот на полнењето овозможува лесно да и го менувате обликот и да ја моделирате по желба.
  • Памучните топчиња овозможуваат правилна дистрибуција на тежината на вратот и главата.

Цена:

50 x 80cm - 2.600

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Rolloboules– Лесна и едноставна комбинација од памучна навлака и полнење од памучни топчиња. Перницата не ја губи својата форма и ви дава правилна поддршка на вратот и главата.

Одлична за оние кои претпочитаат да спијат на ниска перница.

Погодна за сите положби на спиење.