Piuma Duvet Doca

Исполнета со комбинација на крупен и ситен пердув кој ја прават исклучително мека и нежна.


Зошто да ја изберете?

  • Исполнета со комбинација на крупен и ситен пердув кој ја прават исклучително мека и нежна.
  • Навлака направена од 100% бел памук. Прекрасна на допир, со моќ да апсорбира влага при потење.
  • Составот на полнењето овозможува лесно да и го менувате обликот и да ја моделирате по желба.
  • Пердувите имат термо – регулаторни својства и обезбедуваат оптимална клима меѓу лицето, вратот и перницата.

Цена:

50 x 80cm - 5.990

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Duvet Doka – Елегантна, мека со традиционален облик. Исполнета со 100% природни пердуви од гуска од кои 80% ситни перја кои ја прават мека и нежна и 20% крупни перја кои даваат цврстина и поддршка за вратот и главата.

Одлична за оние кои претпочитаат да спијат на ниска перница.

Погодна за сите положби на спиење.