Piuma 100% Piuma

Исполнета со 100% гускини перја кои даваат цврстина и нежност во исто време.


Зошто да ја изберете?

  • Исполнета со 100% гускини перја кои даваат цврстина и нежност во исто време.
  • Навлака направена од 100% бел памук. Прекрасна на допир, со моќ да апсорбира влага при потење.
  • Составот на полнењето овозможува лесно да и го менувате обликот и да ја моделирате по желба.
  • Пердувите имат термо – регулаторни својства и обезбедуваат оптимална клима меѓу лицето, вратот и перницата.

Цена:

50 x 80cm - 2.990

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Piuma – 100% пердув – Добрата, стара перница полнета со пердуви се враќа во вашата спална соба. Исполнета со 100% природни пердуви од гуска кои даваат цврстина и поддршка за вратот и главата. Пердувите се природен термо-регулатор и не дозволуваат нагли промени на температурата на перницата при менување на условите

Погодна за сите положби на спиење.