Outlast Wave

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност.


Зошто да ја изберете?

  • Memoform Magnifoam пената се обликува и прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите.
  • Навлаката е направена од OUTLAST ткаенина која реагира на 36,6 степени и моментално ја одзема покачената телесна температура на лицето и вратот.
  • Airyform изработката овозможува поголема циркулација на воздух.
  • Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја прима тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност.

Цена:

60 x 43 x 10/11cm - 6.300

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
The Wave – Спојот на ергономската форма на оваа перница во горниот дел, со стандардната форма во долниот дел, ја прави The Wave незаменлива поддршка за вратот и главата. Брановитата форма која е повеќе нагласена од едната страна, совршено ја превзема тежината на главата, при што се избегнуваат несакани последици како вкочанет врат.

Овоj модел е направен од Memoform Magnifoam пена, со Airyform систем кој дозволува воздухот да циркулира низ перницата, со секое движење на главата и овозможува кожата на лицето да остане здрава и свежа.

Револуционерната OUTLAST технологија не дозволува телесната температура да се покачи над оптималната и да дојде до потење, а истовремено обезбедува ладно, сензационално чувство.