Outlast Standard

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе.


Зошто да ја изберете?

  • Memoform Magnifoam пената се обликува и прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите.
  • Навлаката е направена од OUTLAST ткаенина која реагира на 36,6 степени и моментално ја одзема покачената телесна температура на лицето и вратот.
  • Airyform изработката овозможува поголема циркулација на воздух.
  • Задржана е традиционалната форма на сапун.

Цена:

72 x 42 x 12cm - 6.500
72 x 42 x 15cm - 6.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Outlast Standard - Совршен спој на традиционалниот и најпродаван облик на перница, во комбинација со докажаната и единствена мемори пена и револуционерната OUTLAST технологија во навлаката за сензационално ладно чувство.

Овој едноставен и елегантен модел е направен од Memoform Magnifoam пена, со Airyform систем кој дозволува воздухот да циркулира низ перницата, со секое движење на главата и овозможува кожата на лицето да остане здрава и свежа.

Револуционерната OUTLAST технологија не дозволува телесната температура да се покачи над оптималната и да дојде до потење, а со тоа се избегнуваат несаканите последици како вкочанетост во вратот.