Outlast Orthomassage

Уникатна изработка со мали пирамидални форми кои имаат ефект на масажа и ја подобруваат циркулацијата на лицето и главата.


Зошто да ја изберете?

  • Уникатна изработка со мали пирамидални форми кои имаат ефект на масажа и ја подобруваат циркулацијата на лицето и главата
  • Memoform Magnifoam пената се обликува и прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите
  • Навлаката е направена од OUTLAST ткаенина која реагира на 36,6 степени и моментално ја одзема покачената телесна температура на лицето и вратот
  • Препорачани за луѓе кои сакаат помеки и пониски перници

Цена:

70 x 39 x 11cm - 4.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Orthomassage – Ниеден друг материјал не е во состојба да се обликува, како што тоа го прави Memoform Magnifoam, а доказ за тоа е токму Orthomassage перницата.

Оваа иновативна форма, освен што дава совршена поддршка за вратот и рамената, истовремено и ја масира кожата на главата и лицето, благодарение на испакнатите пирамидални делови, сместени во нејзиниот центар.

Airyform системот дозволува воздухот да циркулира низ перницата, со секое движење на главата и овозможува кожата на лицето да остане здрава и свежа.