Neck Roll

Перничето со форма на цилиндар е одлична поддршка за вратот, колениците и останатите зглобови на телото. Ја подобрува крвната циркулација и ги релаксира мускулите. Навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард, кој


Цена:

10 x 50 x 10cm - 3.100

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.