Најквалитетните душеци и перници достапни за секое семејство!

Можност за плаќање на 36 рати БЕЗ КАМАТА!

Објавено на 10 Септември, 2018 во iDream магазин

Со желба да ги доближиме нашите производи до секое семејство, со цел секој од вас да може да инвестира во своето здравје и да ужива во бенефитите кои ги нудат нашите системи за спиење, ви овозможуваме плаќање до 36 рати БЕЗ КАМАТА
Од сега можете да го добиете Вашиот посакуван душек за само од 800 денари месечно!

Секој вработен или пензионер може да аплицира во нашиот дуќан и да добие можност за плаќање на рати БЕЗ КАМАТА!
Се што треба да направите е да не посетите во Салонот за Здрав сон на ул. Илинденска, наспроти Фонтаната во Градскиот парк во Скопје, каде преку професионална презентација ќе ви бидат претставени најновите системи за спиење, и нашите Стручни лица ќе ви дадат совети како да ги изберете правилните душек и перница за вас! Заедно ќе ја пополниме апликацијата а вие ќе го одредите бројот на ратите. 
Било да е нов дом, промена на постоечкиот застарен душек, пратење на новите технологии или само љубопитност и желба за знаење, посетата на салонот за Здрав сон на Magniflex е задолжителна. Повелете, ве очекуваме!
За сите дополнителни информации можете да не контактирате не телефонскиот број 078 700 222

Превземи Ценовник