Начин и услови на плаќање

Испораката на вашиот душек е на трошок на MAGNIFLEX, било каде на територија на Македонија.

Вашиот душек ќе го добиете 48 часа од моментот на плаќањето.

Доколку изразите желба сами да си го подигнете производот, ве молиме известете не еден ден порано, како би можеле да ви ја подготвиме пратката и сите потребни документи, невремено.

MAGNIFLEX прави напори за подобрување на условите и начините на плаќање, за да секој поединец може да си дозволи да ужива во нашите производи.

  • НЛБ ТУТУНСКА БАНКА
  • Одобрено плаќање на 12 рати без камата со кредитна картичка
  • СТОПАНСКА БАНКА
  • Одобрено плаќање на 12 рати без камата со кредитна картичка
  • ХАЛК БАНКА
  • Одобрено плаќање на 12 рати без камата со кредитна картичка
  • DINNERS CLUB INTERNATIONAL
  • Одобрено плаќање на 6 рати без камата со кредитна картичка