Memorabile
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Чувство на вистинска масажа која релаксира


Зошто да го изберете?

  • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Eliosoft јадрото дава правилна, зонска поддршка на скелетот и делува како масажер заради испакнатите пирамидални форми на пената
  • Elioform јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 22cm
  1. Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир
  2. Memoform Magnifoam полнење со патентирана мемори пена од 2см
  3. Супер меко полнење за дополнителен комфор
  4. Eliosoft јадро, профилирано сечено со 5 зони на поддршка од 5см
  5. Elioform цврсто ортопедско јадро од 15см

Препорачан за сите кои имаат канцелариска работа и недоволна физичка активност

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 42.800 57.000 63.400 61.900 69.500 88.000 92.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Memorabile - Oвој душек спаѓа во категоријата на средно тврди душеци и како тајна состојка ја содржи Magnifoam пената, вистинската тајна на MAGNIFLEX, при што Ви се гарантира анатомска поддршка за целосно опуштање на мускулатурата и правилна циркулација.

Ортопедскиот дел на душекот составен од Eliosoft и Elioform јадро е профилирано сечен, при што дава рамномерна поддршка на телото во пет зони.

Главна карактеристика на овој душек е слојот со испакнати пирамидални делови кој има улога и својства на масажер. Истиот, потиска одредени точки и ги следи вашите движења во текот на ноќта константно давајќи релаксирачко чувство.