Massaggio Light
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Регенеративна масажа и зголемена циркулација во текот на целата ноќ


Зошто да го изберете?

  • Навлака исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која делува како масажер заради испакнатите пирамидални форми на пената
  • Правилна и зонска поддршка со зголемена циркулација и блага масажа
  • Eliosoft јадрото дава правилна поддршка на целото тело, но не генерира компресија
  • Навлака изработена вискозна ткаенина, прекрасна на допир која се вади и пере

Како е направен?Висина: 22cm
  1. Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир
  2. Memoform Мagnifoam полнење со патентирана мемори пена 2 см
  3. Хипоалгени влакна за дополнителна удобност
  4. Eliosoft јадро 18 сm

Препорачан за оние кои претпочитаат мека поддршка, и не се откажуваат од придобивките на мемори пената

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 37.000 49.000 55.000 61.500 69.000 76.000 79.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Massaggio Light - е модел на душек за оние кои претпочитаат мека поддршка, но сепак не се откажуваат од придобивките на Magnifoam мемори пената.

Неговата внатрешност е изработена од Eliosoft пена има одлични ортопедски карактеристики и дава правилна, природна поддршка за вашиот ‘рбет. Главна карактеристика на овој душек се својствата на масажер, кој Ви овозможуваат релаксирачко чувство и зголемена циркулација во текот на целата ноќ.

Навлаката на овој душек е изработена од вискозна ткаенина кој е прекрасна на допир, која се вади и пере, што Ви овозможува високо ниво на хигиена.