Massaggio Deluxe
10
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Релаксирачко чувство на масажа во текот на целата ноќ


Зошто да го изберете?

  • Навлака исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која делува како масажер заради испакнатите пирамидални форми на пената
  • Дополнителен слој од патентираната Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
  • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
  • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир која лесно се вади и пере

Како е направен?


Висина: 25cm
  1. Навлака изработена од вискозна ткаенина прекрасна на допир
  2. Memoform Magnifoam полнење со патентирана мемори пена 2см
  3. Хипоалгени влакна за дополнителна удобност
  4. Слој од патентирана Memoform magnifoam мемори пена 2см
  5. Elioform цврсто ортопедско јадро од 19см

Препорачан за оние кои претпочитаат цврста поддршка, но сепак не се откажуваат од придобивките на мемори пената

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 43.900 58.500 65.000 73.100 82.100 90.500 95.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Massaggio Deluxe – Главна карактеристика на овој душек е слојот од Memoform Magnifoam патентираната мемори пена со испакнати пирамидални делови во навлаката кој има улога и својства на масажер давајќи ви релаксирачко чувство.

Oвој душек спаѓа во категоријата на средно тврди душеци и како тајна состојка ја содржи Magnifoam мемори пената, вистинската тајна на MAGNIFLEX, при што Ви се гарантира анатомска поддршка за целосно опуштање на мускулатурата и правилна циркулација.

Ортопедскиот дел на душекот составен од Elioform јадро при што дава рамномерна поддршка на телото во пет зони.