Magnipet VIP Душек

Слатка дремка на мало душече


Димензија 60 x 40 80 x 60 100 x 72 120 x 90
Цена 7.000 10.800 17.850 19.200

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Софистицирано, модерно душече за вашите миленичиња. Душекот е направен од 6см основа од мемори пена, супер меко полнење и обложен во луксузна сатенска вискоза, која е извезена со заштитниот знак на Фиренца - цветот од кралксиот крин.