Magnipet Memory Душек

Мемориско уживање за слаткиот миленик


Димензија 60 x 40 80 x 60 100 x 72 120 x 90
Цена 6.000 10.600 17.300 18.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Едноставно и практично душече за вашите миленичиња. Душекот е направен од 12 см основа од мемори пена и е обложен во вискозна ткаенина. Одлично место за одмор!