Magnipet Bed

Комфорно креветче за вашето кутре


Димензија 60 x 40 80 x 60 100 x 72 120 x 90
Цена 10.700 18.900 20.750 20.750

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Удобно и практично креветче, каде што вашиот миленик мирно ќе ја минува ноќта, а ќе може да си ги складира и омилените играчки. Креветчето е направено од основа и душек изработен од 4 см мемори пена и обложено во нешна и мека вискозна ткаенина.