Magnigel Wave

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност.


Зошто да ја изберете?

  • Magnigel пената е иновативен материјал кој е исклучително мек, свеж и дозволува проток на воздух.
  • Навлаката е изработена од специјална Magniflex ткаенина, која е пријатна на допир.
  • Magniflex ткаенината е специјално дизајнирана со висока моќ на апсорпција на влага и истата е отпорна на абење, растегнување и оштетување.
  • Wave перницата има брановит облик кој одделно ја превзема тежината на вратот и главата.

Цена:

67 x 42 x 8/10/12cm - 6.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Magnigel Wave – Специфичниот ергономски облик, во комбинација со иновативната Мagnigel пена, ја прават оваа перница единствена и незаменлива.

Брановитата форма која е повеќе нагласена од едната страна, совршено ја превзема тежината на главата, при што се избегнуваат несакани последици како вкочанет врат.

Навлаката на оваа перница е изработена од посебна вискозна ткаенина, која на допир е мека и исклучително трајна. Истата, лесно се вади и може да се пере.